Trpezlivosť prináša ruže

Ako zobrazím panel ovládacích prvkov

26.11.2011 11:30

 

Vážené a milé poslucháčky a poslucháči Opäť sa Vám prihováram z našej ústrednej webovej stránky, tentoraz z podstránky „Odpovedáme Vám“. Postupne chcem na túto podstránku sústrediť všetky Vaše otázky a odpovede na ne. Myslím si, že tu budú ľahšie prístupné. Ukázalo sa, že všetci si môžete otvoriť vlastnú stránku, aj keď sa to občas nedarí najmä pre nepresné zadanie prihlasovacích údajov, a ústrednú stránku našej skupiny (u3v1.webnode.sk).

Preto sú Vaše otázky orientované prevažne na vkladanie objektov do Vašich vlastných stránok. A tu nasledujú prvé otázky.

1.Ako zobrazím panel ovládacích prvkov.

  1. Otvor  vlastnú stránku
  2. Zobraz spodný okraj vlastnej stránky
  3. Úplne na spodku stránky klikni na text „Vlastné webové stránky“ (text môže byť aj  iný, napr. Webové stránky zdarma)
  4. Otvorí sa Ti stránka , kde v pravom hornom rohu nájdeš príkaz na prihlásenie.
  5. Klikni na prihlásenie, a otvoria sa Ti dve okienka.
  6. Vyplň ich (napíš e-mail ktorým si sa zaregistroval, a heslo, ktoré si uviedol pri  registrácii pri registrácii Tvojej stránky. Ak bude všetko správne napísané, potomsa Ti otvorí Tvoja stránka umožňujúca dostať sa do módu úpravy stránky. (Kliknúť  na "Administráciu Webu", nájsť pohybom stránky časť stránky, v ktorej sa nachádza okienko zvýraznené hnedou farbou s názvom "Upraviť stránku".

        Po kliknutí na "Upraviť stránku" sa Ti otvorí pruh ovládacích prvkov Tvojej stránky a môžeš upravovať, alebo doplňovať všetko čo uznáš za vhodné.
 

Vyhľadávanie

Kontakt

Michal Strečanský, Ing. CSc. u3v1.webnode.sk

 

Projekty

V tejto rubrike nie sú žiadne články.

Projekty

V tejto rubrike nie sú žiadne články.